Skip to main content

Ιβιτς: Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο κάνουν την διαφορά στον ΠΑΟΚ

Ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του «Δικεφάλου» και νυν τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ εκθείασε τα δύο βασικά στελέχη των «ασπρόμαυρων».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής και τεχνικός του «Δικεφάλου» μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport» αποκάλυψε ότι ηθελε τον φέρει στην Τούμπα, όταν ήταν προπονητής της ομάδας, τον Ιανουάριο του 2017.

Συγκεκριμένα, ο Βαλκάνιος κόουτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε:

«Ο Αντρέ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι αυτός που έκανε την διαφορά για τον ΠΑΟΚ προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει πέρυσι το κύπελλο και φέτος, όπως όλα δείχνουν, το πρωτάθλημα».

Πρόσθεσε, ακόμη: «Ήθελα να τον φέρω και εγώ στον ΠΑΟΚ τον χειμώνα της σεζόν 2016-2017. Τότε κόστιζε πάρα πολύ για να αποκτηθεί από τη Βόλφσμπουργκ και ο πρόεδρος (σ.σ. Ιβάν Σαββίδης) δεν τον έφερε».

Τέλος, τον χαρακτήρισε μαζί με τον Ζοσέ Μαουρίσιο τις δύο καλύτερες μετεγγραφές των Θεσσαλονικέων τον 1,5 τελευταίο χρόνο, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Κατά την άποψή μου, είναι εκείνος που κάνει την διαφορά από τους παίκτες που ήρθαν τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην ομάδα. Ο Αντρέ μαζί με τον Μαουρίσιο».