Skip to main content

Υβριστική επίθεση Τατσόπουλου σε Κονιόρδου μέσω Facebook

Ο πρώην βουλευτής απευθύνθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο της υπουργού για το συλλυπητήριο μήνυμα της για τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Σκληρή επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην Λυδία Κονιόρδου για το συλλυπητήριο μήνυμα που απέστειλε η υπουργός Πολιτισμού για τον θάνατο του τραγουδιστή Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Ο κ. Τατσόπουλος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο παρακάτω απόσπασμα του μηνύματος: «Ο Λουκιανός κοίταζε κατάματα το παρόν από τότε, μέσα στη δικτατορία, που συνεργαζόταν με τον Γιάννη Νεγρεπόντη και τον Μποστ, μέχρι τον Ιούλιο του 2015, που σχολίαζε τη στάση των Ευρωπαίων πολιτικών απέναντι στην Ελλάδα αλλά και την προπαγάνδα των κυρίαρχων ΜΜΕ».

Ο πρώην βουλευτής απευθύνθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς μέσω του λογαριασμού του στο Facebook στο πρόσωπο της κ. Κονιόρδου, την οποία αποκάλεσε μεταξύ άλλων «ηλίθια».

Σε μετέπειτα ανάρτηση του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος έγραψε ότι λυπάται για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε, όπως υποστηρίζει, υπό το κράτος της οργής. Ωστόσο πρόσθεσε ότι τον θλίβει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι οι ατυχείς χαρακτηρισμοί του για το πρόσωπό της υπουργού βοηθούν όσους θέλουν να αγνοήσουν την ουσία της ανάρτησης και να στρέψουν την προσοχή αλλού.