Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
x

JADE ROLLER: Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ BEAUTY GADGET

Το jade roller είναι το beauty εργαλείο που χαρίζει σε όσες το χρησιμοποιούν αλαβάστρινη επιδερμίδα, νεανική και φυσικά λαμπερή όψη.

Έχει κατακτήσει μια θέση στην ρουτίνα περιποίησης χιλιάδων γυναικών ανά τον κόσμο, ανάμεσα στις οποίες και πολλές διάσημες. Το jade roller είναι το beauty εργαλείο που χαρίζει σε όσες το χρησιμοποιούν αλαβάστρινη επιδερμίδα, νεανική και φυσικά λαμπερή όψη, καθώς κάνει όλα τα προϊόντα, κυρίως τα oily, να απορροφώνται πιο γρήγορα και να έχουν ακόμα πιο ενισχυμένη και αποτελεσματική δράση.

Όπως εξηγεί το marieclaire.gr, στην ουσία το jade roller έχει στις δυο άκρες του δυο κρυστάλλους νεφρίτη. Συνδυάζει τις ευεργετικές αποτοξινωτικές και καθαριστικές ιδιότητες αυτού του πολύτιμου λίθου με την κίνηση που κάνει το roller. Κάνοντας απαλό μασάζ με αυτό στο πρόσωπο, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, μειώνονται οι λεπτές γραμμές, η κατακράτηση υγρών, το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και όλα τα εμφανή σημάδια ενός κουρασμένου, ταλαιπωρημένου προσώπου, χαλαρώνουν οι μύες λόγω της χαμηλής του θερμοκρασίας γι’ αυτό προτείνεται να διατηρείται στο ψυγείο και αποβάλλονται οι τοξίνες.

Όμως, για να γίνει αυτό πραγματικότητα, δεν αρκεί να το έχεις προσθέσει στη συλλογή σου, θα πρέπει να γνωρίζεις και τον κατάλληλο και σωστό τρόπο χρήσης του, όπως ακριβώς κάνουν οι experts.

Ο τρόπος που χρησιμοποιείται:

Αφού κάνεις τον καθαρισμό προσώπου και εφαρμόσεις τα ενυδατικά προϊόντα στην επιδερμίδα, κάνε λεμφικό μασάζ με το jader roller. Χρησιμοποίησε τη μεγάλη του πλευρά για τις μεγάλες επιφάνειες του προσώπου και τη μικρή για περιοχές όπως η μύτη και τα μάτια. Οι κινήσεις θα πρέπει να ξεκινούν από κάτω προς τα επάνω και κρατώντας με το ένα χέρι το σημείο που δεν δουλεύεις. Πέρνα το κάθε σημείο 5 ή 6 φορές και μετά προχώρα στην επόμενη περιοχή. Μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να ασκείς πίεση. Οταν το πρόσωπο θα αρχίσει να κοκκινίζει λίγο τότε θα καταλάβεις ότι το jade roller λειτουργεί σωστά.  Στο τέλος καθάρισε το απαλά με νερό και σαπούνι και διατήρησε το στεγνό μέχρι την επόμενη φορά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ