Skip to main content

Jumbo: Διαψεύδει εμπλοκή στο θέμα Παπαευαγγέλου - «Αποτελεί παρελθόν»

Η εταιρεία, όπως υποστηρίζει, «ουδεμία απολύτως γνώση ή σχέση ή σύνδεση έχει με τις προσωπικές επιχειρηματικές δραστηριότητές του»

Κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής στην υπόθεση αγοραπωλησίας ακινήτων σε Κινέζους επενδυτές, στην οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, διαψεύδει η Jumbo ΑΕΕ.

Απαντώντας, μάλιστα, σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ξεκαθαρίζει ότι ο κ. Παπαευαγγέλου αποτελεί ήδη «παρελθόν» από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η Jumbo επισημαίνει τα εξής:

- Η εταιρεία ουδεμία απολύτως γνώση ή σχέση ή σύνδεση έχει με τις προσωπικές επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Παπαευαγγέλου στον τομέα των ακινήτων ή άλλες.
- Ουδεμία συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί οποτεδήποτε μέσω των τραπεζικών λογαριασμών και των συστημάτων πληρωμών της εταιρείας, πλην αποκλειστικά και μόνον όσων αφορούν στην καθημερινότητα της πραγματικής εμπορικής δραστηριότητα αυτής.
- Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπαευαγγέλου δεν είχε καμία απολύτως υπογραφή ή εξουσία σε σχέση με τις οικονομικές συναλλαγές της εταιρείας, καθώς η μόνη του αρμοδιότητα ήταν αγορανομικός υπεύθυνος και αρμόδιος για τις καθημερινές τρέχουσες συναλλαγές με δημόσιες υπηρεσίες, αρχές και οργανισμούς.