Skip to main content

ΚΑΕ Άρης: Κάλεσμα στους οπαδούς και διευκρινίσεις για τα εισιτήρια

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ευχαρίστησε τους οπαδούς του Αυτοκράτορα για την παρουσία τους στον αγώνα με τον Ήφαιστο και τους καλεί για το ματς με το Λαύριο.

To δικό της «ευχαριστώ» στους οπαδούς του Άρη για την παρουσία τους στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου είπε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Παράλληλα τους καλεί να στηρίξουν την ομάδα και στο προσεχές παιχνίδι εναντίον του Λαυρίου ενώ προχωρά και σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα εισιτήρια και την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Αυτοκράτορας»:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει και πάλι όλους εσάς για την παρουσία σας στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου και σας περιμένει στο «Nick Galis Hall» σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, αρχής γενομένης από το Σαββατιάτικο (19/01, 17:30) με το Λαύριο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας μας, σας ενημερώνουμε ότι στην αναμέτρηση με το Λαύριο θα λειτουργήσουν έξι ταμεία απ' όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια, τα τέσσερα στις θύρες και τα δυο στην ARIS BC Boutique «The Legend Store».

Επίσης ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας, που θα αγοράσουν εισιτήριο, μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr, ότι θα υπάρχουν στις θύρες ακυρωτικά μηχανήματα και με την επίδειξη του bar code του ηλεκτρονικού τους εισιτηρίου από τη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα».