Skip to main content

ΚΑΕ Άρης: «Μια ξεχωριστή κίνηση από έναν φίλο της ομάδας»

Ένας φίλαθλος του «Αυτοκράτορα» αγόρασε διαρκείας αλλά επειδή δεν μένει κοντά στη Θεσσαλονίκη ζήτησε αυτό να δοθεί σε κάποιον άνεργο φίλο της ομάδας

Σε μία πολύ καλή κίνηση προχώρησε ένας φίλος του Άρη, ο οποίος αγόρασε εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο επειδή δεν μένει κοντά στη Θεσσαλονίκη ζήτησε από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να το δωρίσει σε κάποιον άνεργο φίλο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «Αυτοκράτορα»:

«Ένας φίλος του Άρη που ζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση (επιθυμία του είναι να διατηρηθεί η ανωνυμία του), αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, αλλά επειδή δεν μπορεί, λόγω αποστάσεως να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μας, ζήτησε να δοθεί μετά από κλήρωση σε άνεργο φίλο του Άρη.

Από σήμερα (10/09) μέχρι και την προσεχή Πέμπτη (13/09) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στη κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι.

Στείλτε μέχρι την Πέμπτη 13/09, στις 21:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2018-2019. Προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας, ο τυχερός είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά:

1) Ταυτότητα

2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ

3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ

4) Α.Μ.Κ.Α.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (14/09)».