Skip to main content

ΚΑΕ Ηρακλής: Καμία επίθεση σε παίκτες - Καλοθελητές θέλουν να χαλάσουν το κλίμα

Η κυανόλευκη ΚΑΕ διέψευσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για επίθεση οπαδών του Γηραιού σε παίκτες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ Ηρακλής διέψευσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για επίθεση οπαδών του Γηραιού σε παίκτες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για καλοθελητές που θέλουν να χαλάσουν το κλίμα στις τάξεις της ομάδας».

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Ηρακλής διέψευσε κατηγορηματικά τα παραπάνω, αναφέροντας μόνο λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ μιας μεμονωμένης μερίδας οπαδών και παικτών της ομάδας.

Αναλυτικά

«Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ιστορίες και φήμες περί επίθεσης οπαδών της Ομάδας μας σε παίκτες μας μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπήρξε οτιδήποτε παραπάνω από λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ μιας μεμονωμένης μερίδας οπαδών και παικτών της ομάδας αρκετή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Άπαντες στην ομάδα, παίκτες-διοίκηση και το υπόλοιπο team γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα αλλά και τη σπουδαιότητα του αγώνα έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα από τον τρόπο που ήρθε η ήττα και η απώλεια του στόχου.

Είμαστε σίγουροι πως, τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και ολόκληρη η φετινή σεζόν, θα είχαν πολύ διαφορετική έκβαση με ένα γεμάτο Ιβανώφειο, την πιο «καυτή» έδρα της περσινής Α1.

Τα δεδομένα όμως δεν αλλάζουν και αυτά είναι πως η ομάδα σε μια δύσκολη χρονιά εκπέμπει υγεία οικονομικά και δεν θα επιτραπεί σε «καλοθελητές» να χαλάσουν το εξαιρετικό κλίμα που υπήρξε στους κόλπους της ομάδας μετά τις πολύ καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις.

Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο. Η ομάδα πλέον συνεχίζει σε δύο διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παίκτες-διοίκηση και κόσμος, όλοι ενωμένοι θα αγωνιστούν για την επίτευξη των στόχων και την σταδιακή καθιέρωση του ΗΡΑΚΛΗ ξανά στις κορυφαίες ομάδες της Ελληνικής λίγκας».