Skip to main content

ΚΑΕ Ηρακλής: Συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση βιβλίου στις 20/6

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος θα κάνει τον απολογισμό της περσινής χρονιάς και παράλληλα θα αναλύσει το πλάνο για τη νέα χρονιά των «κυανολεύκων».

Ο Ηρακλής επιστρέφει στη Basket League και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θόδωρος Δρακόπουλος δίνει συνέντευξη Τύπου στις 20 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό και με την παρουσίαση του βιβλίου «Η Ιστορία του Μπάσκετ του Ηρακλή», μια εκδήλωση με διοργανωτή τον «Ομιλο 1899».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κυανόλευκη» ΚΑΕ:

«Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής ΓΣ 2017, κ. Θεόδωρος Δρακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 19:00, για τη νέα χρονιά και τις προοπτικές ανάπτυξης, στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου «Η Ιστορία του Μπάσκετ του Ηρακλή» που θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα, στον ίδιο χώρο, με διοργανωτή τον "Όμιλο 1899" και στην οποία η ΚΑΕ Ηρακλής ΓΣ 2017 με χαρά θα συμμετάσχει.

Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδοτική προσπάθεια η οποία βασίζεται στην πολυετή και ενδελεχή έρευνα του κ. Αλέξανδρου Οικονομίδη και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πλούσια στατιστικά στοιχεία αλλά και σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Δρακόπουλος θα κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς και παράλληλα θα αναλύσει το πλάνο για τη νέα χρονιά, που συνοδεύεται με την επιστροφή της Ομάδας στην Basket League».