Skip to main content

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Προστατεύουμε τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του»

Κάλεσμα στους φιλάθλους να συμπεριφερθούν με κόσμιο τρόπο στην αναμέτρηση με τον Άρη έκανε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να παραβρεθούν στο «PAOK Sports Arena» και να συμπεριφερθούν κόσμια, προστατεύοντας την ομάδα και το μέλλον της.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
"Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 στο PAOK Sports Arena και απέναντι στον Αρη, την μεγάλη του προσπάθεια για την κατάκτηση της 3ης θέσης των Playoffs. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι συμμέτοχοι, στηρίζοντας την ομάδα, με σεβασμό προς την προσπάθεια παικτών και προπονητών και προστατεύοντας τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του.
Λόγω της σημασίας του αγώνα, της μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων και των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που αποφάσισε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα έρθουν στο PAOK Sports Arena για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας ότι.
*Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό, για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και να εισέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός.
*Δεν θα επιτραπεί σε όσους δεν έχουν εισιτήριο να εισέλθουν στο γήπεδο, ούτε όμως και να πλησιάσουν περιμετρικά του γηπέδου, καθώς θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος.
*Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των διαζωμάτων 102 και 103, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Τετάρτης (8/6) από αντίστοιχες θέσεις στα διαζώματα 104 και 105.
*Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του διαζώματος VIP 4, θα ενημερωθούν κατά την άφιξή τους στο γήπεδο για την ακριβή θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.
*Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν εκπρόσωπο των ΜΜΕ που δεν έχει διαπίστευση (κάρτα μέλους ΕΣΗΕΜΘ, ΠΣΑΤ ή κάρτα ΕΣΑΚΕ περιόδου 2010-11).
*Δεν ισχύουν τα εισιτήρια ελεύθερης εισόδου των ακαδημιών όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ.
*Εχουν εξαντληθεί και δεν διατίθενται εισιτήρια για τα διαζώματα VIP 1, 2 και 3.
Είμαστε σίγουροι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται…".