Skip to main content

Καγιούλης: Είχε θέση σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ο Έργκους Κάτσε

«Από τη στιγμή που δεν τον υπολόγιζε ο Φερέιρα, η πρώτη μας θέληση ήταν να είναι ενεργός ο παίκτης», δήλωσε ο μάνατζερ του Αλβανού χαφ.

Για το δανεισμό του Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕΛ αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Νίκος Καγιούλης στεκόμενος στην ανάγκη ενίσχυσης του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο ατζέντης του Αλβανού μέσου:

Για τον δανεισμό του Κάτσε: «Ο Κάτσε ετοιμάζεται για τη νέα του ομάδα. Σίγουρα κανείς παίκτης δεν είναι χαρούμενος όταν πηγαίνει δανεικός, όμως, είναι επαγγελματίας και θα κάνει σωστά τη δουλειά του όπως πρέπει. Έκανε προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής έδειξε ότι δεν τον έχει στα πλάνα του και έπρεπε να βρεθεί μια λύση για να μείνει ενεργός προκειμένου να μην χάσει τη θέση του και στην Εθνική Αλβανίας. Από τη στιγμή που δεν τον υπολόγιζε ο Φερέιρα, η πρώτη μας θέληση ήταν να είναι ενεργός ο παίκτης. Ήταν μια εξέλιξη φυσιολογικό επακόλουθο για ένα παίκτη που πρέπει να παίζει. Για μένα άξιζε να παίζει στον ΠΑΟΚ. Με το υπάρχον ρόστερ ο Κάτσε μπορούσε να παίξει. Ήταν θέμα ΠΑΟΚ και προπονητή, από εκεί και πέρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα επανέλθει, αν ενισχυθεί σε 1-2 θέσεις που θέλει ενίσχυση. Γνώμη μου είναι πως χρειάζεται ενίσχυση στα χαφ και στο επιθετικό κομμάτι. Αυτά όμως τα κρίνουν οι αρμόδιοι. Νομίζω ότι θέλει κάτι πιο εκτελεστικό στην επίθεση από Ακπόμ και Σβιντέρσκι. Στη μεσαία γραμμή θέλει έναν αμυντικό στυλ Κάτσε».