Skip to main content

Καγιούλης: Τελειομανής ο Ρέμπε,θα φέρει το γερμανικό μοντέλο στον ΠΑΟΚ

«Σε όλες τις ομάδες που δούλεψε ήθελε να έχει τα ηνία, και, όπως ξέρω, είναι αγαπητός στους παίκτες», δήλωσε ο ομογενής ατζέντης.

Το προφίλ του Γερμανού τεχνικού διευθυντή Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται προ των πυλών του ΠΑΟΚ σκιαγράφησε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Νίκος Καγιούλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ομογενής ατζέντης και πρώην στέλεχος του Ηρακλή:

«Είναι εργασιομανής και Γερμανός σε όλες τις ενέργειές του και τον σχεδιασμό του. Το αν ανταπεξέλθει στο έργο του θα εξαρτηθεί και από πολλά πράγματα. Στη Βόλφσμπουργκ είχε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αν και στις δύο τελευταίες χρονιές δεν τα πήγε τόσο καλά. Στη Γερμανία έχει καλό όνομα, είναι τελειομανής. Σε όλες τις ομάδες που δούλεψε ήθελε να έχει τα ηνία, και, όπως ξέρω, είναι αγαπητός στους παίκτες.

Προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Έχει καλές διασυνδέσεις στη Γερμανία, μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, αρκεί να του δοθεί χρόνος και αρμοδιότητες. Δεν δέχεται παρεμβάσεις από τρίτους. Είναι μια καλή επιλογή, ωστόσο, διατηρώ αμφιβολίες αν θα ανταπεξέλθει στα ελληνικά δεδομένα. Δεν έχει ιδιαίτερες εμπειρίες εκτός Γερμανίας. Θα φέρει το γερμανικό μοντέλο στον ΠΑΟΚ, με οργάνωση, με τις εμπειρίες του και τις διασυνδέσεις του στη Γερμανία».