Skip to main content

Και η Δράμα στις Πράσινες Υποδομές 2010

Τη διαβεβαίωση ότι και ο νομός Δράμας συμπεριλαμβάνεται στη Δράση Πράσινες Υποδομές 2010 έλαβε ο Νομάρχης Δράμας από το υπουργείο Οικονομίας, που επικαλέστηκε τυπογραφικό λάθος στην υπουργική απόφαση!
Την καθησυχαστική διαβεβαίωση ότι και ο νομός Δράμας συμπεριλαμβάνεται στη Δράση «Πράσινες Υποδομές 2010» έλαβε ο Νομάρχης Κώστας Ευμοιρίδης, κατά την επικοινωνία του με την υπεύθυνη της Γ.Γ. Βιομηχανίας του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικής και Ναυτιλίας, μετά την αναστάτωση που είχε προκληθεί μεταξύ των επιχειρηματιών της περιοχής αφού στη σχετική υπουργική απόφαση δεν αναγραφόταν ο ν. Δράμας.

Η αρμόδια για το σχετικό Πρόγραμμα, Βασιλική Ντεβέ, διαβεβαίωσε κατηγορηματικά τον κ. Ευμοιρίδη ότι η Δράμα συγκαταλέγεται στη συγκεκριμένη Δράση και απέδωσε σε τυπογραφικό λάθος τη μη αναγραφή της στην υπουργική απόφαση που έχει εκδοθεί.

Σύμφωνα με το υπουργείο, έχει ήδη σταλεί ο ολοκληρωμένος φάκελος της Δράσης στο Επιμελητήριο Δράμας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν αναλυτικές πληροφορίες από εκεί.