Skip to main content

Και του χρόνου ο Γκιάρο

Η πολύ καλή παρουσία του Ρονάλντο Γκιιάρο στο φετινό Πρωτάθλημα υποχρέωσε τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ και την διοίκηση του Άρη να συναινέσουν στην παραμονή του Βραζιλιάνου αμυντικού για έναν ακόμα χρόνο.
Ο κεντρικός αμυντικός των «κίτρινων» συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της ομάδας λίγο πριν φύγει για την πατρίδα του και συμφώνησε και τη νέα χρονιά να αγωνίζεται με τα χρώματα του Άρη. Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη καθώς ο 36χρονος αμυντικός έκανε ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα και βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα του σε υψηλό επίπεδο.

Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν οι ποδοσφαιριστές του Άρη απολαμβάνουν από χθες τις διακοπές τους. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του ότι θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη στις 20 Ιουνίου οπότε και θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Την ίδια μέρα και την επόμενη οι παίκτες θα περάσουν από τις απαραίτητες εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Στις 22 Ιουνίου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία (τις επομένες μέρες θα ανακοινωθεί το αθλητικό κέντρο) όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουλίου. Κατά την διάρκεια της παραμονής στην Αυστρία θα δώσει 4 φιλικά παιχνίδια, ενώ θα υπάρξει και ένα ακόμη φιλικό στο εξωτερικό στις 6 Ιουλίου πριν την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουλίου. Μέχρι και το πρώτο παιχνίδι για το Europa League θα υπάρξουν κι άλλοι φιλικοί αγώνες εντός, αλλά και εκτός συνόρων. Τα ονόματα των αντιπάλων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.