Skip to main content

Και τρίτη γαλάζια υποψηφιότητα στο δήμο Καλαμαριάς

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμαριάς ο πολιτευτής της ΝΔ, Παναγιώτης Κοκκόρης
Της Χρύσας Κυριακού

Την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητος για το δήμο Καλαμαριάς ανακοίνωσε ο πολιτευτής της ΝΔ, Παναγιώτης Κοκκόρης. Εντός των προσεχών ημερών  θα ανακοινώσει σε Συνέντευξη Τύπου τα στελέχη του ανεξάρτητου συνδυασμού «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ».

«Το αποφάσισα διότι έχω να προσφέρω πολλά στον τόπο μου», δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Κοκκόρης, ο οποίος τονίζει ότι είναι έτοιμος να δεχθεί την οποιαδήποτε στήριξή του απ΄ όλα τα κόμματα.

Στο δήμο Καλαμαριάς υποψήφιος από το γαλάζιο στρατόπεδο είναι ο Χάρυ Κλυνν κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής επίσημα το χρίσμα από τη ΝΔ, αν και στις περασμένες δημοτικές εκλογές ήταν ο γαλάζιος υποψήφιος για το δήμο.

Την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει και ο Γιάννης Χαραλαμπίδης, που προέρχεται από το χώρο της ΝΔ. Πληροφορίες πάντως θέλουν τη ΝΔ να μη δίνει το χρίσμα σε κανένα από τους τρεις γαλάζιους υποψήφιους.