Skip to main content

Ενόχληση Καϊτεζίδη: «Σωματοφύλακας δεν υπήρξα ποτέ με τον Μπουτάρη»

Φανερή ενόχληση Καϊτεζίδη για το tweet του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη κάνει λόγο στη Voria.gr για... μπουταρισμούς

Με φανερή ενόχληση αντέδρασε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, στο… τιτίβισμα του συναδέλφου του της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, συνοδεία μάλιστα φωτογραφίας τους μαζί με τον δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Πριν από λίγο ο κ. Καϊτεζίδης ανέφερε στη Voria.gr:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα τη δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας από τον δήμαρχο Μπουτάρη και τα σχόλια με τα οποία τη συνόδευσε τη δεδομένη χρονική συγκυρία και θέλω να δηλώσω τα εξής: Όποιος δεν έχει να δώσει ειδήσεις για την πόλη του καταφεύγει σε μπουταρισμούς που δυστυχώς ταλαιπώρησαν τους Θεσσαλονικείς επί των ημερών του. Η εκμετάλλευση μιας τελείως τυχαίας συνάντησης μας στο αεροδρόμιο Αθηνών καθ’ οδόν προς Θεσσαλονίκη για να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος συναδέλφου του είναι τουλάχιστον απρέπεια που οφείλει να ανακαλέσει άμεσα. Ούτε ‘κολλητός’ ούτε σωματοφύλακας συνυπήρξα ποτέ με τον Γιάννη Μπουτάρη που φέρει προσωπικά και στο ακέραιο τις ευθύνες του για την εικόνα της Θεσσαλονίκης. Ο Καϊτεζίδης είναι γνωστός στην πόλη και πρόσωπο ‘σπαθί’. Εκτός από όλα τα αλλά ο δήμαρχος έδειξε ότι έχει και έλλειψη χιούμορ, κρίμα! Για περισσότερα ρωτήστε τον ίδιο!».