Skip to main content

Κακή εμφάνιση για την Εθνική, ήρθε ισόπαλη στην Τούμπα με την Γεωργία

Μπορεί η Εθνική να προηγήθηκε με αυτογκόλ-δώρο των Γεωργιανών ωστόσο δεν αποδείχθηκε ικανή να πάρει τη νίκη έχοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο.

Δεν είχε ανάλογη συνέχεια η καλή πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στην Ισπανία, αφού οι παίκτες του Φαν Σχιπ σκόνταψαν κόντρα στη Γεωργία στην Τούμπα, παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1.

Παρουσιάζοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο η γαλανόλευκη δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο μην απειλώντας ουσιαστικά την εστία των Γεωργιανών, εκτός από το 8ο λεπτό με σουτ του Τζόλη που πέρασε λίγο άουτ.

Αυτό που δεν μπορούσαν να καταφέρουν οι Έλληνες για την ομάδα τους το πρόσφεραν απλόχερα οι αντίπαλοι, αφού με αυτογκόλ o Κακαμπάτζε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόρια ανοίγοντας το σκορ.

Το δώρο της Γεωργίας δεν εκμεταλλεύθηκαν επ’ ουδενί οι Έλληνες διεθνείς, αφού ο εξαιρετικός Κβρατσκέλια μετά από μια επέλαση στην ελληνική περιοχή νίκησε τον Βλαχοδήμο κάνοντας το 1-0.

Οι Γεωργιανοί στη συνέχεια πίεσαν ακόμα και για τη νίκη, με αποκορύφωμα το σουτ του Κανκάβα που απέκρουσε με εντυπωσιακή εκτίναξη ο Βλαχοδήμος.

Η ισοπαλία που απέσπασε η Εθνική σίγουρα δεν είναι καταδικαστική για τη συνέχεια, ωστόσο κάνει επιτακτική την ανάγκη για νίκη κόντρα στο Κόσοβο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.