Skip to main content

Κακοκαιρία: Ελικόπτερο στις έρευνες για τον αγνοούμενο στην Εύβοια

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα στην ευρύτερη περιοχή Λειρί.

Θρίλερ εκτυλίσσεται με τον άνδρα ο οποίος αγνοείται από χθες το βράδυ στο βουνό Δίρφυς στην Εύβοια, λόγω της κακοκαιρίας.

Τις τελευταίες ώρες, ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα στην ευρύτερη περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας που αγνοείται από χθες το βράδυ, ενώ συνδράμει και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.

Συνολικά, επιχειρούν 19 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ενώ συνδρομή παρέχουν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ ο περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυ κι επικοινώνησε με την πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν, όπως μεταφέρει το protothema.

Κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που βρήκαν το όχημά του και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το καταφύγιο, αλλά δεν έχουν μπορέσει ακόμη να εντοπίσουν τον ίδιο.