Skip to main content

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Παραμένουν εγκλωβισμένα 1.200 οχήματα στην Αττική Οδό

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε πως τουλάχιστον 1.200 οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα, ενώ σε πολλά από αυτά παραμένουν εγκλωβισμένοι οι οδηγοί.

Πολύ δύσκολη ήταν η νύχτα για εκατοντάδες οδηγούς που παρέμεναν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, με την επιχείρηση απεγκλωβισμού να συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, τουλάχιστον 1.200 οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα, ενώ σε πολλά από αυτά παραμένουν εγκλωβισμένοι και οι οδηγοί.

Από αργά χθες το βράδυ, κλιμάκια του στρατού έχουν φθάσει σε όλα τα σημεία και συγκεκριμένα στις εξόδους Πεντέλης, Κηφισίας, Δουκίσσης Πλακεντίας, Μαραθώνα και Κάντζας, μοιράζοντας τρόφιμα, νερά και κουβέρτες και με εντολές της αστυνομίας και οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας οδηγούν τους εγκλωβισμένους σε ασφαλές σημείο.

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος από την έξοδο της Κάντζας προς το Αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν ακόμη εκατοντάδες οχήματα ακινητοποιημένα. Στην επιχείρηση μετέχουν επίλεκτες μονάδες του Στρατού με βαριά μηχανήματα, άνδρες της ΕΚΑΜ και ασθενοφόρα.