Skip to main content

Καλά στην υγεία του αλλά με... παρανομίες ψαράς που αγνοείτο στη Θάσο

Το Λιμενικό εντόπισε έναν 56χρονο αλιέα που αγνοείτο στη νότια Θάσο - Σηκώθηκε και Super Puma - Τι διαπίστωσαν οι Λιμενικοί που τον εντόπισαν

Για περιστατικό αγνοούμενου 56χρονου αλιέα στη Θάσο ενημερώθηκε χθες το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με δήλωση της συζύγου του, χθες το απόγευμα είχε μεταβεί με το σκάφος ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Σ.Κ. 777 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ λιμένα Λιμενάρια και κόλπου Μονής Αρχαγγέλου - νότια ν. Θάσου για να ψαρέψει και έκτοτε αγνοούνταν.

Υπό τον συντονισμό του Κέντρου πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικά σκάφη του Λιμενικού για τον εντοπισμό του, καθώς και από ιδιωτικό σκάφος, ενώ απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αργότερα το απόγευμα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε το ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' με επιβαίνοντα τον 56χρονο, καλά στην υγεία του, και το συνόδευσε στον λιμενίσκο Σφαγείων Καβάλας.

Σε διενεργηθέντα έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος δεν έφερε τα προβλεπόμενα έγγραφα, τα βεγγαλικά του δεν ήταν σε ισχύ, καθώς επίσης δεν έφερε όνομα σκάφους στις παρειές.