Πέμπτη 19 Μαΐου 2022
x

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στην παρουσίαση του νομοσχεδίου για την κύρωση της σύμβασης δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ένα νοσηλευτικό ίδρυμα με ευρύ φάσμα νοσηλευτικών υπηρεσιών χαρακτήρισε το παιδιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που πρόκειται να γίνει στο Φίλυρο ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης αναφέρθηκε στην παρουσίαση το νομοσχεδίου για την κύρωση της σύμβασης δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, τη οποία έκανε σήμερα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«Άλλο ένα βήμα για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο, έγινε σήμερα», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Πλεύρης καιο προσθέτει:
 
«Παρουσιάστηκε, από τον Υπουργό Υγείας, Θάνος Πλεύρης , το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου. Η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει, χάρη στη δωρεά, ένα Νοσηλευτικό Ίδρυμα με ευρύ φάσμα νοσηλευτικών υπηρεσιών για παιδιά και εφήβους της Μακεδονίας και Θράκης. Προχωράμε με έργα, όχι με λόγια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ