Skip to main content

Καλαφάτης: Άσφαιρα τα «βόλια» του Τσίπρα για τον ρόλο του ΥΜΑΘ

Τι απάντησε ο υφυπουργός Εσωτερικών στα περί υποβάθμισης του ρόλου του ΥΜΑΘ που καταλόγισε στην κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Απάντηση στον κ. Τσίπρα είναι το ίδιο το έργο του ΥΜΑΘ». Αυτό σχολίασε ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, σε ερώτηση για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, περί υποβάθμισης του ρόλου του ΥΜΑΘ, κατά τη συνέντευξη Τύπου για το 3ο Balkan Forum.

Ο κ. Καλαφάτης τόνισε ότι τα έργα που γίνονται στη Βόρεια Ελλάδα είναι πολλά και προχωρούν χωρίς καμία καθυστέρηση. «Απάντηση στον κ. Τσίπρα είναι και η στάση των Θεσσαλονικέων», ανέφερε, σημειώνοντας ότι δεν έχει εκφραστεί κανένα παράπονο, ενώ οι φορείς καταθέτουν κάθε χρόνο λιγότερα αιτήματα σε ό,τι έχει σχέση με τα έργα υποδομής. «Αυτό δείχνει ότι οι Θεσσαλονικείς είναι ευχαριστημένοι με όσα γίνονται από την κυβέρνηση, αλλά και από όσα κάνει το ΥΜΑΘ με όσα μέσα διαθέτει. Τα βόλια του κ. Τσίπρα και σε αυτήν την περίπτωση είναι άσφαιρα», είπε χαρακτηριστικά.