Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020
x

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΣΚΟΠΟΣ, Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ...

Τι είπε ο γγ της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης στη σύγκληση του οργάνου υπό τον πρωθυπουργό και το... μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη.

Το πυκνό κοινοβουλευτικό έργο που έρχεται στη Βουλή το επόμενο διάστημα προδιέγραψε σε αδρές γραμμές προλογίζοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την πρόσφατη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο γενικός γραμματέας της, Σταύρος Καλαφάτης.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα συνέρχεται σε μια στιγμή που απασχολούν το σύνολο των Ελλήνων σοβαρά εθνικά, εξωτερικά και εσωτερικά, ζητήματα. Είναι οι προκλήσεις της Τουρκίας και οι αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές. Είναι η κατάθεση του νέου προϋπολογισμού και του νομοσχεδίου «Επενδύω στην Ελλάδα». Είναι οι διαβουλεύσεις για την ψήφο των εκτός Επικρατείας Ελλήνων εκλογέων. Είναι και η δεύτερη φάση της αναθεωρητικής διαδικασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«O Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύουμε ότι έχουμε όραμα, σχέδιο και πρόγραμμα για την πατρίδα μας» ανέφερε ο κ. Καλαφάτης και ζήτησε από τους βουλευτές «όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά να αποβλέπουμε σε ένα και μόνο σκοπό. Να αναγεννήσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Να γίνουμε οι Έλληνες αισιόδοξοι και πάλι. Να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη ξανά».

Μάλιστα, η αναφορά του κ. Μητσοτάκη ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από τη λειτουργία της ΚΟ της ΝΔ, εξελήφθη ως τιμητική... φωτογραφία για το έργο του κ. Καλαφάτη όλο αυτό το διάστημα, που είναι γραμματέας της.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ