Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ:ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

«Αγνοούμε τις σειρήνες του διχασμού και χτίζουμε όλοι μαζί μια ισχυρή και περήφανη πατρίδα», λέει ο υφυπουργός Εσωτερικών.

Τις ευχές του για την ημέρα της Κοίμησης της Θεοτόκου απέστειλε ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αγνοούμε τις σειρήνες του διχασμού και χτίζουμε όλοι μαζί μια ισχυρή και περήφανη Πατρίδα».

Ο υφυπουργός δήλωσε πως σήμερα ανταμώνει η πίστη με τη μνήμη.

«Τιμούμε τη Θεοτόκο και τους πεσόντες κατά τη βύθιση της φρεγάτας Έλλης στην Τήνο. Εμπνεόμαστε από την Ορθοδοξία και τις αρχές της ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Παρά τη δύσκολη διεθνή συγκυρία και τις εξ Ανατολών προκλήσεις, οι Έλληνες συνεχίζουμε με εθνική αυτοπεποίθηση το δρόμο του μέλλοντος», λέει ο κ. Καλαφάτης.

«Αγνοούμε τις σειρήνες του διχασμού και χτίζουμε όλοι μαζί μια ισχυρή και περήφανη Πατρίδα. Αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για την προάσπιση των δικαίων και των δικαιωμάτων μας. Αποφασισμένοι να πάμε την Πατρίδα μας, πιο ψηλά. Εκεί που συναντιέται η συλλογική πρόοδος με την ατομική προκοπή», σημειώνει.

«Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες», καταλήγει ο υφυπουργός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ