Skip to main content

Καλαφάτης για επεισόδια: Οι ιδεοληψίες τους έγιναν αποκαΐδια

«Έως πότε θα εμποδίζουν την Αστυνομία στην εκτέλεση της αποστολής της;», διερωτάται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, σχετικά με τα επεισόδια και τις καταστροφές που προκάλεσαν κουκουλοφόροι στη Θεσσαλονίκη.

«Οι φορολογούμενοι –που ξεζουμίστηκαν από την κυβέρνηση και πολλοί δεν έχουν ούτε να ζήσουν- θα κληθούν, και πάλι, να πληρώσουν, από το υστέρημά τους, για να αποκατασταθούν οι καταστροφές και οι κλοπές, δεκάδων χιλιάδων ευρώ, που διαπράχθηκαν από τους κουκουλοφόρους αναρχικούς στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και όχι μόνο», αναφέρει ο κ. Καλαφάτης και προσθέτει:

«Την ίδια στιγμή μια σειρά εγκληματικές πράξεις θα παραμείνουν ατιμώρητες, επειδή η κυβέρνηση αρνείται να αντιμετωπίσει τους βανδάλους, κρυπτόμενη πίσω από το άσυλο, που η ίδια μετέτρεψε σε ασυλία παρανόμων και παρασκευαστήριο μολότοφ».

Και καταλήγει: «Ας καταλάβουν, επιτέλους, ότι βίαιες και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές δεν μπορεί να εμφανίζονται σαν μέρος της κανονικότητας, που οφείλουμε –κατά την αντίληψή τους- να συνηθίσουμε.  

»Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, αλλά και οι συναρμόδιοι Υπουργοί οφείλουν να απαντήσουν: Έως πότε θα στρουθοκαμηλίζουν; Έως πότε θα εμποδίζουν την Αστυνομία στην εκτέλεση της αποστολής της; Και έως πότε, προπάντων, οι ιδεοληψίες τους θα μετατρέπονται σε αποκαΐδια;»