Skip to main content

Καλαφάτης για συνέδριο Νέας Δημοκρατίας: Να ακουστεί η βάση

Τι είπε ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας μετά την πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του κόμματος στο Μοσχάτο.

Το στίγμα της έναρξης της προετοιμασίας της ΝΔ για το τακτικό της συνέδριο, έδωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρος Καλαφάτης, μετά την πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου, υπό την προεδρία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη:

«Ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες για το συνέδριο, αυτή τη φορά με το βάρος της διακυβέρνησης της χώρας, κάτι που συνειδητοποιούμε όλοι όπως διαβεβαιώσαμε και στην πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, στο Μοσχάτο. Στόχος μας είναι να ακουστεί στο συνέδριο η φωνή της βάσης του κόμματος, να σφυρηλατηθούν εκ νέου οι δεσμοί του κόμματος με την κοινωνία και να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας για το όραμα, το σχέδιο και το πρόγραμμα, που βάλαμε μπροστά ως κυβέρνηση της χώρας, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να υπάρξει επιτέλους στην πατρίδα μας ανάπτυξη για όλους, να είναι η Ελλάδα υπερήφανη ξανά και οι Έλληνες αισιόδοξοι και πάλι».