Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
x

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Εάν η Άγκυρα συνεχίσει να περιφρονεί την Ευρώπη σίγουρα θα το μετανιώσει, υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης.

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη και αποφασισμένη να προασπίσει την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα», δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

Αναφερόμενος στις αποφάσεις του Συμβουλίου Κορυφής της Ε.Ε για τις τουρκικές προκλήσεις πρόσθεσε: «Αυτό που πέτυχε το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι να μετατρέψει σε ευρωπαϊκές τις θέσεις της για τα ελληνοτουρκικά. Εάν η Άγκυρα συνεχίσει να περιφρονεί την Ευρώπη σίγουρα θα το μετανιώσει. Και αυτό μπορεί να συμβεί πριν από τον Δεκέμβριο».

Ο Σταύρος Καλαφάτης, που εκπροσωπούσε τον  Πρόεδρο της Βουλής, κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του Παύλου Μελά υπογραμμίζοντας ότι «οι Μακεδόνες τιμούμε τη μνήμη των Ηρώων του ένδοξου Μακεδονικού Αγώνα για την απελευθέρωση της Μακεδονίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ