Skip to main content

Καλαφάτης καλεί Μπουτάρη σε debate

Σε τηλεοπτική συζήτηση όχι μόνο για το χτες, αλλά και για το αύριο της πόλης καλεί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης τον συνυποψήφιό του Γιάννη Μπουτάρη.

Σε τηλεοπτική συζήτηση όχι μόνο για το χτες, αλλά και για το αύριο της πόλης, καλεί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Αφορμή στάθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση για τον «απολογισμό έργου» της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης.  «Η Θεσσαλονίκη στα τελευταία τριάμισι χρόνια, δεν είδε κανένα έργο. Με ό,τι λοιπόν κι αν πολλαπλασιάσει ο κ. Μπουτάρης το μηδέν, στο μηδέν θα καταλήξει. Αν διαφωνεί μπορεί να το αποδείξει. Τον καλώ σε τηλεοπτική συζήτηση, όχι μόνο για το χτες, αλλά και για το αύριο της πόλης μας. Περιμένω την απάντησή του» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης.

Νωρίτερα, ο κ. Καλαφάτης είχε πάρει θέση για τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη σε τηλεοπτική εκπομπή πως η τροπολογία για το κώλυμα του δημάρχου δεν αφορούσε τον ίδιο. «Το γεγονός ότι ο κ. Μπουτάρης δεν σέβεται το νόμο, γι` αυτόν δεν είναι τίποτα. Το γεγονός ότι ο κ. Μπουτάρης δεν ανταποκρίνεται στις προσωπικές του υποχρεώσεις, κατ` αυτόν δεν είναι τίποτα. Μπορεί κανένας να τον εμπιστευθεί;», διερωτήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος.