Skip to main content

Καλαφάτης: «Καλόπαιδα» κάψανε και καταστρέψανε το πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής των Εντάξει ζήτησε να σταματήσει η υποκρισία, λέγοντας ότι «υπάρχει έντονο στοιχείο παραβατικότητας μέσα στα πανεπιστήμια».

Σε υψηλούς τόνους ο επικεφαλής της παράταξης των «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης κινήθηκε, σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τις πορείες για την επέτειο Γρηγορόπουλου.

Ο κ. Καλαφάτης ζήτησε να σταματήσει η υποκρισία, λέγοντας ότι «υπάρχει έντονο στοιχείο παραβατικότητας μέσα στα πανεπιστήμια».

«Ούτως ή άλλως ολοκληρώνεται η θητεία όλων μας, θα υπάρξει μια άλλη διοίκηση. Έστω και στο παρά πέντε κάποιοι από μας ας σταματήσουν να υποκρινόμαστε. Αυτό το να μην παραδεχθούμε ότι υπάρχει έντονο στοιχείο παραβατικότητας μέσα στα πανεπιστήμια, ότι υπάρχουν αναρχικοί και αναρχικές, οι οποίοι κατέλαβαν και τη Θεολογική Σχολή και μετά από λίγο βγήκαν και κατέκαψαν το κόσμο και έγιναν ζημίες 100.000 ευρώ. Και κάψανε αυτά τα καλόπαιδα τον πανεπιστημιακό χώρο και τον καταστρέψανε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Και εμείς εδώ φοβόμαστε μην μας κατηγορήσουν οι παραβάτες. Εσείς δηλαδή ως δημοτικοί σύμβουλοι τι λέτε θα πρέπει να υπάρχει αταξία και ανομία; Αν δεν το καταγγείλουμε καθαρά, χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από φουστάνια μιας ψευτο-αριστερής αντίληψης, μην τυχόν και πούμε κάτι. Να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας;», διερωτήθηκε, σημειώνοντας «πως όπως καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, θα καταδικάσουμε και αυτό».

«Αυτά τα καλόπαιδα τι έχουν προνόμιο, να μπαίνουν και να καίνε και να μην τολμάμε στο δημοτικό συμβούλιο να το καταγγείλουμε; Υπάρχουν καλά και κακά επεισόδια;» είπε ο κ. Καλαφάτης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

Κάλεσε να τα καταδικάσουν τα επεισόδια και όχι απλά με ένα ψήφισμα.