Skip to main content

Καλαφάτης: Παλικαριά Μπουτάρη η ομολογία λάθους για τις Πρέσπες

Είναι ευκαιρία να πείτε και σεις όπως και η πλειονότητα των Μακεδόνων ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι λάθος, τόνισε ο επικεφαλής των Εντάξει.

«Παλικαριά» χαρακτήρισε ο επικεφαλής των Εντάξει Σταύρος Καλαφάτης τη δήλωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη με την οποία αναγνώρισε ότι ήταν λάθος του η τοποθέτησή του για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Ο ίδιος ομολογήσατε ότι έπεσε η δημοφιλία σας και αποδώσατε την πτώση αυτή στη θέση σας για το Σκοπιανό. Αναγνωρίσατε και είναι παλικαριά αυτό ότι κάνατε λάθος. Δεν αρκεί όμως μόνο να αναγνωρίζουμε τα λάθη αλλά είναι ανάγκη να τα διορθώνουμε κιόλας. Είναι ευκαιρία να πείτε και εσείς όπως και η πλειονότητα των Μακεδόνων ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι λάθος και να  ενώσουμε τη φωνή μας όλοι οι Μακεδόνες ζητώντας εκλογές πριν την κύρωσή της από τη Βουλή. Έτσι ώστε μια νέα κυβέρνηση να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση από την αρχή», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε ο κ. Καλαφάτης, «αυτό θα είναι ένα ισχυρό μήνυμα προς τα μέσα και προς τα έξω και μια υπέρβαση που θα διορθώνει όσα μετανιώσατε».

Αναφερόμενος στην απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μην είναι εκ νέου υποψήφιος είπε ο κ. Καλαφατης: «Εσείς μας λέγατε ότι θα είστε δήμαρχος έως τα 100. Φαίνεται μάλλον ότι δεν αντέξατε τη στήριξη του κ. Τσίπρα και την τοξική ομπρέλα που σας προσέφερε».