Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
x

«ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ» Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΒΑΡΔΑ

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποκάλυψε το όνομα της νέας δημοτικής παράταξης του δήμου Καλαμαριάς.

Το όνομα της νέας δημοτικής παράταξης που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του δήμου Καλαμαριάς στις δημοτικές εκλογές του 2023 αποκάλυψε ο επικεφαλής της, Χρήστος Βάρδας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σε ανάρτησή του στο Facebook τονίζει πως η παράταξη θα ονομάζεται «Πρωτοπόρα Δυναμική Καλαμαριά», σημειώνοντας πως το όνομα αυτό «χαρακτηρίζει και συμπυκνώνει την αλήθεια μας για την Καλαμαριά».

Η πρωτοβουλία της συγκρότησης της παράταξης είχε ανακοινωθεί στις 5 Μαρτίου ενώ το επόμενο διάστημα η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή της παράταξης θα δημοσιεύσει τις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές αυτοδιοικητικές θέσεις της δημοτικής παράταξης «Πρωτοπόρα Δυναμική Καλαμαριά».

Η ανάρτηση του κ. Χρήστου Βάρδα:

«Πρωτοπόρα Δυναμική Καλαμαριά»

Πριν από 6 μήνες, στις 5 Μαρτίου 2021, γνωστοποιήσαμε δημόσια την πρωτοβουλία μας για τη συγκρότηση ευρείας, ενωτικής, σύγχρονης, προοδευτικής δημοτικής παράταξης, η οποία θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Εξ αρχής, και στο χρονικό διάστημα των 6 μηνών πού μεσολάβησε, η πρωτοβουλία αυτή έγινε θετικά αποδεκτή από τους πολίτες της Καλαμαριάς.

Οι διεργασίες μεταξύ των φίλων της πρωτοβουλίας και της προσωρινής συντονιστικής Επιτροπής, έγιναν με άξονα την προπαρασκευή της διακήρυξης των ιδεολογικών αρχών και των πολιτικών αυτοδιοικητικών θέσεων της παράταξης καθώς και την ονομασία της, ως σημείο αναφοράς και αναγνώρισης της ενιαίας δράσης μας.

Σήμερα, 5η Σεπτεμβρίου 2021, ανακοινώνουμε την ονομασία της παράταξης μας:

"Πρωτοπόρα Δυναμική Καλαμαριά"

Η ονομασία αυτή χαρακτηρίζει και συμπυκνώνει την αλήθεια μας για την Καλαμαριά.

Πρωτοπόρα για το όραμα και τις ιδέες μας σε όλους τους τομείς.

Δυναμική για την αποτελεσματική προσπάθεια και δράση με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Καλαμαριάς.

Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή θα δημοσιεύσει σύντομα τις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές αυτοδιοικητικές θέσεις της δημοτικής παράταξης "Πρωτοπόρα Δυναμική Καλαμαριά".
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ