Skip to main content

Έσπασε 64 αυτοκίνητα έξω από καφέ-μπαρ - Αφαίρεσε 4.200 ευρώ

Δεκάδες ήταν οι διαρρήξεις οχημάτων από τον 42χρονο άνδρα που χτυπούσε την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονταν σε σε καφέ μπαρ της περιοχής.

«Μετρ» στη διάρρηξη οχημάτων αποδείχθηκε πως ήταν ένας 42χρονος άνδρας στην Καλαμαριά όπως διαπιστώθηκε κατά τη σύλληψη του προχθές το βράδυ.

Ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω σε πάρκινγκ κέντρου διασκέδασης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με περιπετειώδη μάλιστα τρόπο, αφού προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, από το Σεπτέμβριο του 2017, κινούμενος στην ίδια περιοχή, εντόπιζε οχήματα σε χώρους κέντρων διασκέδασης και μόλις αντιλαμβανόταν την τοποθέτηση – απόκρυψη τσαντών εντός των αυτοκινήτων, έσπαζε το παρμπρίζ και αφαιρούσε αντικείμενα.

Με τον ίδιο τρόπο δράσης, προέβη στην τέλεση 64 περιπτώσεων διάρρηξης αυτοκινήτων, κατά τις οποίες αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 4.200 ευρώ συνολικά, καθώς και πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας, φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ρολογιών και πιστωτικών καρτών.

Ακόμα, καταγγέλθηκε η διάρρηξη επιχείρησης της περιοχής, πέντε φορές τον τρέχοντα μήνα, κατά τις οποίες ο προαναφερόμενος αφαίρεσε αναλώσιμα προϊόντα από ψυγεία της.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν δύο οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, εντός των οποίων βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.