Κυριακή 21 Ιουλίου 2019
x

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΑΠ

Όσες γυναίκες επιθυμούν να υποβληθούν σε δωρεάν τεστ ΠΑΠ στο Κέντρο Υγείας 25ης Μαρτίου μπορούν να κλείνουν ραντεβού για ένα δίμηνο

Εκδήλωση με τίτλο «Στην ιστορία πορεύεσαι» πραγματοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων του δήμου Καλαμαριάς την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 8.00 το βράδυ, στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και τους αγώνες της.

Η εκδήλωση, με αναφορά στη γυναίκα για τον σημερινό της ρόλο, τις νέες προκλήσεις και τους νέους προβληματισμούς αλλά και τη συνδρομή της στα μεγάλα ζητήματα, θα πλαισιώνεται με βίντεο, αφηγήσεις, μουσική, θέατρο και τραγούδι. Συμμετέχουν η Ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος και η Ομάδα Θεάτρου «ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ». 

Ταυτόχρονα, στον χώρο του θεάτρου το τμήμα Κεραμικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου θα εκθέσει κεραμικά και γλυπτικά έργα, με θέμα «Γυναίκα εσύ».

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ

Παράλληλα, και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, όσες γυναίκες επιθυμούν να υποβληθούν σε δωρεάν τεστ ΠΑΠ στο Κέντρο Υγείας 25ης Μαρτίου, μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο του Δημοτικού Ιατρείου 2313 314 499, που ισχύει για ένα δίμηνο.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ