Skip to main content

Καλαμαριά: Έκλεψε τσαντάκι πεζού και έκανε αγορές με κλεμμένη κάρτα

Ο δράστης, ένας 47χρονος αλλοδαπός, μετά την κλοπή της τσάντας έκανε αγορές στην περιοχή της Καλαμαριάς με την κάρτα που βρήκε μέσα σε αυτή.

Στην εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπής που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2020 προχώρησαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης κατά το τελευταίο 24ωρο.

Αστυνομικοί του τμήματος Καλαμαριάς εξιχνίασαν την περίσταση κλοπής τσάντας από πεζό στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020. Ο δράστης ένας 47χρονος αλλοδαπός στη συνέχεια έκανε αγορές στην περιοχή της Καλαμαριάς με την κάρτα που βρήκε μέσα στο τσαντάκι.

Από αστυνομικούς του τμήματος Αμπελοκήπων - Μενεμένης εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής ΙΧ από έναν αλλοδαπό άντρα από την περιοχή του Δενδροποτάμου τον περασμένο Δεκέμβριο.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκε και η περίπτωση κλοπής υλικοτεχνικού εξοπλισμού από αποθήκη εταιρείας που βρίσκεται στην περιοχή της Μενεμένης.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ισάριθμων ατόμων οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν μεγάλο μέρος καταγγελλόμενων υποθέσεων.