Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΦΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 31χρονος, τα αίματα άναψαν όταν η 63χρονη του ζήτησε να αντικαταστήσει το σπιράλ του κλιματιστικού.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 31χρονος ψυκτικός-τεχνίτης κλιματιστικών, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στην Καλαμαριά (διαβάστε περισσότερα εδώ).

O φερόμενος ως δράστης πέρασε νωρίτερα το κατώφλι της εισαγγελέως ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης για την απαγγελία των εις βάρος του κατηγοριών και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας διαπληκτισμός για ασήμαντη αφορμή ήταν αρκετός για να οπλίσει το χέρι του, που φέρεται ότι τραυμάτισε θανάσιμα με σφυρί την 63χρονη.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε κλήση από την 63χρονη για τη συντήρηση του κλιματιστικού στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά. Κατά την εκτέλεση των εργασιών διαπιστώθηκε πρόβλημα σε ένα ανταλλακτικό (σπιράλ) και η γυναίκα ζήτησε από τον ψυκτικό την αντικατάστασή του.

Ο 31χρονος αρνήθηκε, επικαλούμενος ραντεβού που είχε να πάει στη συνέχεια και ύστερα τα αίματα άναψαν. Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίστηκε, ακολούθησε καβγάς, η γυναίκα τον έσπρωξε και ο ίδιος εν βρασμώ ψυχής τη χτύπησε με το σφυρί που κρατούσε στο χέρι του.

Τον φερόμενο ως δολοφόνο βαραίνουν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι η 63χρονη έχασε τον άνδρα της από τη νόσο των Λεγεωνάριων, γνωστή ως νόσο των κλιματιστικών, όπως αποκάλυψε γειτόνισσά της.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ