Skip to main content

Καλαμαριά:Ένας 31χρονος ψυκτικός ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν το έγκλημα με θύμα την 63χρονη γυναίκα που συγκλόνισε από χθες την πόλη.

Ένας 31χρονος ψυκτικός - τεχνίτης κλιματιστικού είναι ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκα στην Καλαμαριά, η οποία βρέθηκε χθες μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν το έγκλημα που συγκλόνισε από χθες την πόλη. Ο 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη, είχε πάει την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της 63χρονης για να επισκευάσει το κλιματιστικό.

Για άγνωστους λόγους οι δύο τους λογομάχησαν και τότε ο 31χρονος, ελληνικής καταγωγής, σκότωσε την άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, με ένα σφυρί. Στη συνέχεια ο 31χρονος αποχώρησε από το σπίτι, πετώντας το αντικείμενο με το οποίο χτύπησε την άτυχη γυναίκα.

Την 63χρονη βρήκε χθες το πρωί η κόρη της μέσα στο διαμέρισμα της στην οδό Πασαλίδη. Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια από θλών – τέμνων όργανο.

Παρ΄ότι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η αποτρόπαια πράξη δεν φαίνεται να συνδέεται με κίνητρα που έχουν σχέση με τη ληστεία, να σημειωθεί ότι σχετικά πρόσφατα η 63χρονη είχε πουλήσει ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, αποκομίζοντας σημαντικό οικονομικό όφελος.