Skip to main content

Καλαμαριά: Καθαρίζονται δημοτικές εγκαταστάσεις στον Φοίνικα

Από το πρωί συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου καθαρίζουν το εσωτερικό των χώρων, ενώ θα ακολουθήσουν εργασίες επιμελημένου καθαρισμού.

Σε μια προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης της συνολικής εικόνας της δημοτικής αγοράς Φοίνικα, η οποία αποτελεί και τον πυρήνα στην περιοχή, ο δήμος Καλαμαριάς ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου «επιχείρηση καθαρισμού» στις δημοτικές κτηριακές εγκαταστάσεις.

Από το πρωί συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου απομακρύνουν από το εσωτερικό των χώρων σκουπίδια, μπάζα και ό,τι άλλα άχρηστα υλικά έχουν συσσωρευτεί  μέσα, από τους πρώην χρήστες και ενοικιαστές των καταστημάτων.

Μετά την απομάκρυνση όλων των σκουπιδιών, θα ακολουθήσουν οι απαιτούμενες εργασίες επιμελημένου καθαρισμού των κτηρίων με πλύσιμο και απολύμανση και στη συνέχεια ειδικά συνεργεία θα αναλάβουν τον χρωματισμό τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, οι παραπάνω εργασίες κρίνονται επιβεβλημένες και θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις βελτιωτικού χαρακτήρα, οι οποίες στοχεύουν να αναδείξουν την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Δημοτικής Αγοράς, να αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική της περιοχής αλλά και  να συμβάλλουν, στο μέτρο του δυνατού, στην οργάνωση και ανάπτυξη  της εμπορικής  δραστηριότητας.