Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
x

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΡΕΑΤΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

Προληπτικός καθαρισμός των φρεατίων στις γειτονιές Καραμπουρνάκι, Βότση, Βυζάντιο, Ν. Κρήνη, Κέντρο, Άι Γιάννης και Φοίνικας

Άρχισαν να καθαρίζονται στον δήμο Καλαμαριάς τα φρεάτια ομβρίων υδάτων, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα συσσωρευμένα άχρηστα υλικά που συγκεντρώνονται εκεί και εμποδίζουν την είσοδο των ομβρίων υδάτων.

Ειδικά βυτιοφόρα οχήματα τα οποία διαθέτουν μηχανήματα απορρόφησης καθαρίζουν τους αγωγούς των φρεατίων από φερτά υλικά και διάφορα σκουπίδια, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι παραμένουν καθαρά για την απρόσκοπτη ροή των υδάτων, αναφέρει η δημοτική αρχή.

Ο προληπτικός αυτός καθαρισμός των φρεατίων στις γειτονιές Καραμπουρνάκι, Βότση, Βυζάντιο, Ν. Κρήνη, Κέντρο, Άι Γιάννης και Φοίνικας άρχισε εν όψει της ερχόμενης φθινοπωρινής – χειμερινής περιόδου, προκειμένου ο δήμος να προλάβει τυχόν υπερχειλίσεις φρεατίων σε πιθανά ακραία φαινόμενα που μπορεί να εκδηλωθούν.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και τα έργα οδοποιίας σε δρόμους της Καλαμαριάς. Αυτές τις ημέρες έχουν ασφαλτοστρωθεί οι οδοί Μουρουζηδών, Κολλάρου, Παπαντωνίου, Αίνου, Χρυσουπόλεως, Δαρδανελίων, Μητροπολίτου Καλλίδου, Σουρμένων, Νικοπόλεως, Χαλδίας, Καρολίδου και συνεχίζονται οι εργασίες έως ότου ολοκληρωθούν.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ