Skip to main content

Καλαμαριά: Με τον συνδυασμό του Χρήστου Βάρδα η παράταξη της Αμαλίας Πασαλίδου

Η πρώην αντιδήμαρχος Καλαμαριάς Αμαλία Πασαλίδου γνωστοποίησε την απόφαση της παράταξής της να συμπαραταχθεί με τον συνδυασμό του Χρήστου Βάρδα

Προεκλογικές διεργασίες είναι σε εξέλιξη στον δήμο Καλαμαριάς με την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για την Καλαμαριά» Αμαλία Πασαλίδου να συμπαρατάσσεται με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Βάρδα.

Η κ. Πασαλίδου, πρώην αντιδήμαρχος Καλαμαριάς, γνωστοποίησε την απόφαση της παράταξής της να συμπαραταχθεί με τον κ. Βάρδα, προκειμένου, όπως ανέφερε, «να συγκροτήσουμε τη μεγάλη Δημοτική Δημοκρατική Παράταξη για να φέρουμε την αλλαγή στον Δήμο». Κάλεσε μάλιστα όλους τους φίλους και ενεργούς πολίτες «να συστρατευθούν και να συμπορευτούν στον αγώνα για την αλλαγή».

Τη δημόσια δήλωση της κ. Αμαλία Πασαλίδου χαιρέτησε η παράταξη «Πρωτοπόρα Δυναμική Καλαμαριά» με επικεφαλής τον Χρήστο Βάρδα.

«Η κ.Πασαλίδου και το επιτελείο της συμπαρατάσσονται στην προσπάθεια για την αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου μας. Η παράταξη μας σύμφωνα και με την ιδρυτική της διακήρυξη είναι ανοιχτή, χωρίς αποκλεισμούς. Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλες και όλους τους πολίτες, που επιθυμούν να συνταχθούν και να συμβάλουν στην προσπάθεια για μια καλύτερη Καλαμαριά», σημείωσε ο κ. Βάρδας.