Skip to main content

Μνημόνιο δήμου-επιχειρηματιών για την ανάδειξη της Καλαμαριάς

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας επιχειρηματιών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης είχε σήμερα Τετάρτη στο γραφείο του ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε το θέμα υπογραφής ενός μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Ομοσπονδίας, για κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν την τοπική κοινωνία, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή καθώς και την ανάδειξη της Καλαμαριάς, ως έναν ενδιαφέροντα προορισμό για επισκέπτες. «Συζητήθηκαν επίσης και όλα τα θέματα που αφορούν τα μεγάλα έργα της Καλαμαριάς και τον τρόπο ανάδειξής τους, για τα οποία η Ομοσπονδία δηλώνει αρωγός της προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμαρχος κ. Δαρδαμανέλης για να υλοποιηθούν», σημειώνεται στην ίδια ενημέρωση.
 
Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας,  Γιάννης Μανδρινός, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Μάριος Δράμαλης και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουρισμού́ και Ναυτιλίας,  Πάνος Καρδαράς.