Skip to main content

Καλαμαριά: Πρεμιέρα για το θρίλερ Άγουρα Κεράσια και την καμπάνια ενάντια στον σεξισμό

Παρουσία της Μ. Συρεγγέλα η πρώτη της καμπάνιας «Αντιμετωπίζουμε στα ίδια τον σεξισμό» στην πρεμιέρα της παράστασης «Άγουρα Κεράσια».

«Αντιμετωπίζουμε στα ίσια τον σεξισμό» είναι ο τίτλος της καμπάνιας ενάντια στον σεξισμό, που παρουσιάστηκε σήμερα στο πλαίσιο της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης «Άγουρα Κεράσια», στο Θέατρο Σοφούλη, στην Καλαμαριά.

Την καμπάνια παρουσίασε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θεόδωρος Μητράκας, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Λιακόπουλος κ.ά.

Η παράσταση «Άγουρα Κεράσια», βασισμένη στο βιβλίο του Μιχαήλ Άνθη, σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, έχει πρωταγωνιστές την Τάνια Τρύπη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο και αποτελεί ένα σοκαριστικό θρίλερ ενδοοικογενειακής βίας.