Skip to main content

Καλαμαριά: Στον συνδυασμό του Μπακογλίδη η Χριστίνα Κελεσίδου

Την ένταξη της περιφερειακής συμβούλου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συνεργασία για την Καλαμαριά» ανακοίνωσε ο δήμαρχος.

Διευρύνεται και άλλο η δημοτική παράταξη «Συνεργασία για την Καλαμαριά» του δημάρχου, Θεοδόση Μπακογλίδη, με την ένταξη της περιφερειακής συμβούλου, Χριστίνας Κελεσίδου, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς δήλωσε: «Με χαρά ανακοινώνω τη συμμετοχή ενός ανθρώπου αυτοδιοικητικού, μια γυναίκα με μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Χριστίνα Κελεσίδου, γέννημα- θρέμμα της Καλαμαριάς, έχει μπει στον αυτοδιοικητικό στίβο από το 2006 ως νομαρχιακή σύμβουλος και στη συνέχεια περιφερειακή σύμβουλος της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, εκλεγμένη για 2 συνεχόμενες θητείες.

Για την παράταξη μας είναι πολύ σημαντική η παρουσία ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και το έργο τους έχει κριθεί θετικά από τους συμπολίτες μας. Η Χριστίνα Κελεσίδου, με την ιδιότητά της ως περιφερειακή σύμβουλος, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους και στο θεσμικό της ρόλο, προσπαθεί και δίνει λύσεις με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και το δημόσιο συμφέρον. Θα συμπορευθούμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και πιστεύω ότι θα συμβάλλει κι εκείνη με τις δικές της δυνάμεις στην επανεκλογή μας ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας για μια καλύτερη Καλαμαριά, τη δική μας Καλαμαριά που αξίζει να ζούμε».

Από την πλευρά της η κ. Κελεσίδου δηλώνει: «Για μένα είναι μεγάλη τιμή και χαρά να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον τόπο μου, για την Καλαμαριά, το μέρος που γεννήθηκα, αγαπώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Αυτή η αγάπη για την Καλαμαριά, η αγωνία μου για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του παιδιού μου, της οικογένειάς μου, των συμπολιτών μου, με ώθησε το 2006 να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά. Δεκατρία χρόνια τώρα, ασχολούμαι με  θέματα που αφορούν την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, ακούω τα προβλήματα των συμπολιτών μου, που δυστυχώς η παρατεταμένη κρίση των τελευταίων ετών τα έχει διογκώσει και πολλαπλασιάσει.

Έχοντας συσσωρεύσει την αυτοδιοικητική εμπειρία τόσων ετών, και με βαθιά εκτίμηση προς τους συναδέλφους μου στη Διοίκηση και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έκρινα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρώσω την προσπάθειά μου στην Καλαμαριά, στον τόπο που γεννήθηκα και ζω. Τον τόπο που έγινε η φιλόξενη γη για τους παππούδες μου, που ως πρόσφυγες από τις χαμένες πατρίδες, τη Μικρασία και τον Πόντο, έφτασαν εδώ, στην Καλαμαριά.

Γι’ αυτή την Καλαμαριά θέλω κι εγώ να προσφέρω ό,τι μπορώ. Και δεν θα είναι μια προσπάθεια των λόγων, αλλά των πράξεων, που σε συνδυασμό με το έργο που ήδη επιτελεί, και θα συνεχίσει να κάνει, ο Δήμαρχος, Θεοδόσης Μπακογλίδης, θα οδηγήσει την Καλαμαριά και όλους εμάς, τους πολίτες της, στη θέση που μας αξίζει.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν διαχωριστικές στείρες κομματικές γραμμές. Στο ψηφοδέλτιο του Θεοδόση Μπακογλίδη, ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας και στέλνουμε το μήνυμα ότι η «Συνεργασία για την Καλαμαριά» ενώνει. Ενώνουμε τη φωνή μας όλοι μαζί για την Καλαμαριά, για το καλό όλων μας, για να μπορέσουμε να λύσουμε και να ασχοληθούμε με περισσότερα προβλήματα, τα οποία απασχολούν την κοινωνία μας. Ενώνουμε δυνάμεις για να δώσουμε λύσεις».