Skip to main content

Καλαμαριά: Ξεφορτώθηκαν δέμα κάνναβης, αλλά δεν γλύτωσαν τη σύλληψη

Δύο αλλοδαποί απέρριψαν από το παράθυρο οχήματος ένα δέμα κάνναβης συνολικού βάρους 107 γραμμαρίων, στη θέα των αστυνομικών

Στη σύλληψη συνολικά οκτώ ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου) και σε διάφορες περιοχές του Νομού αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δύο αλλοδαπών ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή της Καλαμαριάς και συνελήφθησαν βραδινές ώρες της Πέμπτης από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν από το παράθυρο ένα δέμα κάνναβης συνολικού βάρους 107 γραμμαρίων.
Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος οδηγός του οχήματος δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ κατασχέθηκε τόσο το αυτοκίνητο όσο και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου