Σάββατο 30 Μαΐου 2020
x

ΞΕΣΠΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-VID

Πρόκειται για αήθη συκοφαντική δυσφήμηση με διάφορες ανυπόστατες κατηγορίες, λέει ο πατέρας του 12χρονου από την Καλαμαριά.

Για δημόσια διαπόμπευση του παιδιού του κάνει λόγο ο πατέρας του 12χρονου, τον οποίο οι συμμαθητές του κατηγορούν για επιθετική συμπεριφορά και ζητούν να απομακρυνθεί από το σχολείο στην Καλαμαριά.

Το πρωί κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου γιατί, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, διασύρεται η οικογένειά του, καταγγέλλοντας ότι το 12χρονο παιδί του χθες και προχθές που πήγε στο σχολείο δέχθηκε μπούλινγκ από συμμαθητές του.

"Πρόκειται για αήθη συκοφαντική δυσφήμηση με διάφορες ανυπόστατες κατηγορίες που διασύρουν και το παιδί και την οικογένεια. Μας δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα, πολύ περισσότερο στο παιδί που δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε και βάζει σε κίνδυνο και την ασφάλειά του ακόμη γιατί η απόρριψη αυτή μαζί με τον βίαιο τρόπο είναι κάτι που δεν μπορεί να το αντέξει" ανέφερε ο πατέρας και κατήγγειλε τη στάση της διευθύντριας του σχολείου. "Τον αντιμετώπισε σαν αλήτη, σαν παιδί με παραβατική συμπεριφορά από την πρώτη ώρα, τον οποίο ήθελε να τον διώξει για να έχει ένα καθαρό σχολείο, να μην είναι μπελάς για την ίδια και το σχολείο της και το κατεδίωξε στήνοντάς τον στο απόσπασμα των ωριαίων αποβολών", υπογράμμισε ο πατέρας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ