Skip to main content

Καλαμάτα: Πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του

Το κορίτσι, στην ηλικία των 16,5 χρόνων σήμερα, δεν άντεξε και ξέσπασε μπροστά σε όλη της την οικογένεια το βράδυ του Πάσχα.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία του στον ανακριτή της Καλαμάτας, ο 43χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 12 ετών.

Το κορίτσι, στην ηλικία των 16,5 χρόνων σήμερα, δεν άντεξε και ξέσπασε μπροστά σε όλη της την οικογένεια το βράδυ του Πάσχα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ελευθερία”.

Ο πατέρας έγινε βίαιος και επιθετικός επειδή είχε βγει με φίλες της πιο πριν, ενώ στις αρχές του Απριλίου - αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες - είχε προσπαθήσει να ασελγήσει σε μια από τις φίλες της κόρης του. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που η έφηβη μοιράστηκε με την φίλη της τους αλλεπάλληλους βιασμούς σώματος και ψυχής που δεχόταν από τον πατέρα της.

Μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε η κόρη, η μητέρα πήρε αυτή και το άλλο της παιδί και έφυγαν από το σπίτι, οπότε και φιλοξενούνται σε συγγενείς. Πήγαν και στην Αστυνομία και αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον πατέρα ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.