Skip to main content

Κάλαντα,δώρα και ευχές από τον ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου (φωτο)

Οι Σαρικόπουλος, Χατζηνικόλας, Εγκεκέζε και Σμιθ φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς ασθενείς μοιράζοντας απλόχερα χαμόγελα σε όλους.

Γιορτινές μελωδίες, δώρα και χαμόγελα σκόρπισαν οι παίκτες της ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟΚ και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Σιάτιστας «Γεώργιος Παπαγεωργίου», οι οποίοι επισκέφθηκαν σήμερα το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Στο κεντρικό σαλόνι, δίπλα στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, η χορωδία του σχολείου, το οποίο είναι δωρεά των αδελφών Γεωργίου Παπαγεωργίου.

Οι μαθητές, με τα μουσικά τους όργανα, τις μελωδικές φωνές, το ταλέντο και το μεράκι τους συγκίνησαν το κοινό και το παρέσυραν στο τραγούδι αλλά και το χορό, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα. Τα κάλαντα και τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια απόλαυσαν ασθενείς, συνοδοί, εργαζόμενοι, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Η Αντηρίδα».

Στην ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη «συναυλία» παρευρέθηκαν η κα Ζωή Ψαρρά - Παπαγεωργίου, εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου και Αντιπρόεδρος της «Αντηρίδας», ο κος Βασίλης Παπάς, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου και ο κος Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου. Καλωσορίζοντας τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους, ο κος Εμμανουηλίδης ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία. Παράλληλα, τόνισε ότι η καθιερωμένη επίσκεψη του σχολείου, κατά τις γιορτινές ημέρες, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Νοσοκομείο.

Η χορωδία έψαλλε τα κάλαντα σε νοσηλευόμενα παιδιά στην Παιδοχειρουργική και Παιδιατρική Κλινική. Νωρίτερα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το κάπνισμα και τις βλαβερές του συνέπειες στην υγεία από τον πνευμονολόγο κο Σταύρο Βογιατζή.

Την ίδια ώρα, το Νοσοκομείο είχε την χαρά να υποδεχτεί και αντιπροσωπεία της ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟΚ και εκπροσώπους του επιτελείου της ομάδας, που συνεπείς και φέτος στο ραντεβού της χάρισαν δώρα, χαμόγελα και αυτόγραφα στους μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής και Παιδοχειρουργικής Κλινικής.

Οι καλαθοσφαιριστές Ζήσης Σαρικόπουλος, Γιάννης Χατζηνικόλας, Αμάνζε Εγκεκέζε και Άνταμ Σμιθ, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς ασθενείς, μοιράζοντας απλόχερα χαμόγελα σε όλους. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και φέτος το νοσοκομείο και να μοιράσουμε δώρα στα παιδιά. Για εμάς είναι το πιο σημαντικό, τέτοιες μέρες να δίνουμε χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς», δήλωσε ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Την ομάδα ευχαρίστησαν τόσο η Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και η κα Ψαρρά – Παπαγεωργίου, η οποία τόνισε ότι με μεγάλη ανυπομονησία και χαρά τα νοσηλευόμενα παιδιά προσμένουν κάθε χρόνο την επίσκεψη και τη συμπαράσταση των παικτών.