Skip to main content

Καλάθια αλληλεγγύης σε περιοχές του δήμου Νεάπολης - Συκεών

Τα καλάθια αλληλεγγύης θα τοποθετήσει σε διάφορες περιοχές του δήμου Νεάπολης - Συκεών το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι”

Καλάθια αλληλεγγύης θα τοποθετήσει σε περιοχές του δήμου Νεάπολης-Συκεών, το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι”, σε μια νέα κοινωνική δράση υποστήριξης των ανθρώπων που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Το Σωματείο, που διακρίνεται για την κοινωνική ευαισθησία του και για τις συνεχείς παρεμβάσεις βοήθειας ευάλωτων ομάδων, δραστηριοποιείται στην περίοδο της πανδημίας, διατηρώντας αναμμένο το φως της ανθρωπιάς και της πολύτιμης συνεισφοράς στον πλησίον.

“Είναι μια ακόμη κοινωνική δράση του Σωματείου μας, με αγάπη και ευαισθησία για τον συνάνθρωπο μας, ειδικά σ’ αυτή την εποχή, που τα νοικοκυριά βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζονται για την αποφυγή της εξάπλωσης της”, υπογραμμίζει η κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη, Πρόεδρος του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι”.

“Καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας, αφήνοντας ό,τι μπορούν στο καλάθι αλληλεγγύης. Είμαι βέβαιη ότι θα τύχει της δέουσας ανταπόκρισης, όπως συμβαίνει με κάθε δράση μας”, προσθέτει η ίδια.

Το πρώτο καλάθι αλληλεγγύης θα τοποθετηθεί στο Σούπερ Μάρκετ Smart Price, Παπανικολάου 21 στα Πεύκα. Θα ακολουθήσουν και άλλα σημεία.