Skip to main content

Κάλεσμα σε εθελοντές για τις εκλογές του φορέα της Κεντροαριστεράς

H ΑΕΔΔ καλεί κάθε πολίτη που θέλει να συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής εθελοντή και να δηλώσει αυτό που μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει ως εθελοντής.

Κάλεσμα για εθελοντές κάνει το προεδρείο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ) ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του Νέου Πολιτικού Φορέα της Κεντροαριστεράς που θα γίνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και, αν χρειαστεί, θα επαναληφθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

«Η προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την επικράτεια, καθώς πολλοί εθελοντές δηλώνουν πρόθυμοι να συνδράμουν» αναφέρει το προεδρείο. 

Η ΑΕΔΔ καλεί «κάθε πολίτη που θέλει να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον, να πάρουμε και να δώσουμε ελπίδα, να συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής εθελοντή και να δηλώσει αυτό που μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει ως εθελοντής».

Στην ιστοσελίδα της ΑΕΔΔ (www.dpekloges.gr), υπάρχει το προσκλητήριο του Προέδρου της ΑΕΔΔ για εθελοντική συμμετοχή στη στελέχωση του προσωπικού των Εκλογικών Τμημάτων, η «φόρμα» που συμπληρώνει όποιος επιθυμεί τη συμμετοχή του, οδηγίες για τη συμπλήρωσή της, καθώς και όλες οι πληροφορίες σχετικά με την εκλογική διαδικασία.