Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Μήνυμα στήριξης σε Ταχιάο και αιχμές κατά Ζέρβα

Κάλεσμα για συστράτευση υπέρ του Νίκου Ταχιάου από την τοπική ΝΔ και αιχμές κατά Ζέρβα - «Να μην μπει από το παράθυρο ο ΣΥΡΙΖΑ στη διοίκηση του δήμου»

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Νίκου Ταχιάου για τον δήμο Θεσσαλονίκης εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ Θεσσαλονίκης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον συνυποψήφιό του Κωνσταντίνο Ζέρβα και τη στήριξη που έχει δεχθεί από υποψηφίους του πρώτου γύρου των εκλογών.

«Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, αποτιμήθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής» αναφέρεται στην ανακοίνωση τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αυτό «γεννά αισθήματα χαράς, αλλά και ευθύνης. Δεν είναι καιρός για θριαμβολογίες και για τον λόγο αυτόν από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίζουμε το αποτέλεσμα με αίσθημα ευθύνης και σεμνότητας.

Οι δε Νεοδημοκράτες δεν θα επιτρέψουν να υπονομευθεί, ούτε να ακυρωθεί το θριαμβευτικό αποτέλεσμα σε Ευρωεκλογές και Περιφέρεια, αλλά θα το επαναλάβουν και θα το ολοκληρώσουν με την επιλογή του Νίκου Ταχιάου ως Δημάρχου Θεσσαλονίκης».  

«Ιδιαιτέρως», επισημαίνει η ΝΔ Θεσσαλονίκης, «σημειώνεται η παρουσία στη σύσκεψη αυτή πολλών στελεχών μας, που μετείχαν ως υποψήφιοι σε άλλα ψηφοδέλτια και που μας διαβεβαίωσαν για τη στήριξή τους στο Νίκο Ταχιάο και οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν.

Όπως φυσικά σημειώνεται και η αυτόβουλη παρουσία στα γραφεία μας πολλών άλλων υποψήφιων που δήλωσαν αποφασισμένοι να ψηφίσουν την Κυριακή τον Νίκο Ταχιάο απαντώντας στις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ να μπει από το παράθυρο στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης».

«Η παρουσία όλων τους κατέδειξε ότι, τον Δήμαρχο τον εκλέγει η πόλη και όχι οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ούτε οι προσωπικές διαδρομές υποψηφίων που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη συνέχιση της εμπλοκής τους στα αυτοδιοικητικά της πόλης δια συμφωνιών, αφού δεν εξασφάλισαν τη ψήφο των πολιτών της» σημειώνει η ΝΔ και καταλήγει:

«Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας και των πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι η ψήφος στο Νίκο Ταχιάο».