Skip to main content

Kάλεσμα της ΠΑΕ Άρης: Ραντεβού την Πέμπτη στο σπίτι μας

Οι «κιτρινόμαυροι» κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας ώστε να βρεθεί μεθαύριο στο ανανεωμένο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το φιλικό ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη ώστε να βρεθεί στο ανανεωμένο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προσεχή Πέμπτη και ώρα 21:30 για την φιλική αναμέτρηση εναντίον του Ατρομήτου απηύθυνε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς:

«Ο χρόνος κυλάει, πλέον, αντίστροφα για να ανοίξει τις πύλες του το Κλεάνθης Βικελίδης και να υποδεχθεί τον ΑΡΗ τη νέας αγωνιστικής περιόδου.

Περάσανε… 74 ολόκληρες μέρες από την τελευταία φορά που είδαμε ΑΡΗ. Ήταν Κυριακή 5 Μαΐου κι εκείνο το χορταστικό 7-2 επί της Ξάνθης, με το οποίο η ομάδα μας «σφράγισε» την επιστροφή της στο Europa League.

Είναι πολλές οι 74 μέρες χωρίς ΑΡΗ…

Την Πέμπτη, στις 21:30, η ομάδα μας υποδέχεται τον Ατρόμητο στο πρώτο -επί ελληνικού εδάφους- φιλικό παιχνίδι στο «σπίτι» μας και θα είμαστε όλοι εκεί. Για το πρώτο χειροκρότημα της νέας σεζόν, για το καλωσόρισμα των νέων αποκτημάτων και για να ετοιμάσουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας ενόψει του πρώτου αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού την επόμενη Πέμπτη (25/07) για το β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται καθημερινά στην ARIS F.C. Boutique και σας περιμένουμε όλους το βράδυ της Πέμπτης στο πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Την Πέμπτη έχετε, όμως, έναν ακόμη λόγο να έρθετε στο Κλεάνθης Βικελίδης: Να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τις αλλαγές που έγιναν στο «σπίτι» μας. Το γήπεδό μας αλλάζει όψη μετά τις θεαματικές παρεμβάσεις που έγιναν (και δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, θα έχουν τελειώσει μέχρι τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα) σε όλους τους χώρους.

Γίνεται πιο καλαίσθητο μα πάνω απ’ όλα πιο λειτουργικό για εσάς. Το Κλεάνθης Βικελίδης γίνεται το… απόλυτο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας.

Αυτό αυξάνει και τις ευθύνες όλων μας. Είναι καθήκον του καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί να προστατέψουμε το γήπεδό μας. Κάθε σπιθαμή του. Γιατί είναι το σπίτι μας…

Ραντεβού την Πέμπτη στο Κλεάνθης Βικελίδης!».