Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΟΨΕΙ ΗΡΑΚΛΗ

Η αθηναϊκή ομάδα καλεί τους υποστηρικές της στο Κ.Γ «Σοφία Μπεφόν» για την σαββατιάτικη αναμέτρηση εναντίον των «κυανολεύκων».

Κάλεσμα στον κόσμο του ενόψει της σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης εναντίον του Ηρακλή στο Κ.Γ «Σοφία Μπεφόν» απηύθυνε ο φορμαρισμένος Ιωνικός Νικαίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η αθηναϊκή ομάδα:

«Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ενημερώνει ότι ξεκίνησε ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League με αντίπαλο τον Ηρακλή (2/11, 15:45) στο "Σοφία Μπεφόν".

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας, η οποία το Σάββατο 2/11 υποδέχεται τον Ηρακλή στο "Σοφία Μπεφόν" για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έπειτα από τρεις σερί νίκες, οι παίκτες του Νίκου Βετούλα θέλουν ξανά τον κόσμο του Ιωνικού Νικαίας Affidea στο πλευρό τους για να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Η διάθεση των εισιτηρίων αγώνα ξεκινά από σήμερα ηλεκτρονικά, και από αύριο στον "Πλάτωνα", και το κόστος τους είναι 10 ευρώ. Υπάρχει και παιδικό εισιτήριο με κόστος 5 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ενώ είναι δυνατή και η πληρωμή με κάρτα.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια σας από τον "Πλάτωνα", καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια έξω από το "Σοφία Μπεφόν" θα ανοίξουν στις 14:00.

Μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου, μέσω της Viva, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/gipedo-sofia-befon/ionikos-nikaias-bc-affidea-eisitira-agonon-2019-20/. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας ή να το έχετε στο κινητό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ